Tutorial ABAP

Tutorial ABAP

Se shpejti do publikojme sesione video qe do permbajne tutoriale mbi SAP dhe ABAP. Nese jeni te interesuar, regjistrohuni ne formen me poshte dhe do te njoftoheni me email.