Rebrand yourself! | Take on a new challenge!

Rebrand yourself! | Take on a new challenge!

Hyrje   Ribrandim i karrierës suaj do të thotë të rifokusoni rrugën tuaj profesionale dhe të përshtatni kualifikimet dhe ekspertizën tuaj me kërkesat e tregut. Risitë teknologjike, dinamika e ekonomisë, kërkesat

Mësues i gjuhës italiane

Mësues i gjuhës italiane

Smartwork shpk kërkon të punësojë mësues të gjuhës italiane, për t’u bërë pjesë e kompanisë. Raporton tek: Departamenti i Burimeve Njerëzore (BNJ) Natyra e punës: Kontratë me afat 6 mujor (me mundësi rinovimi edhe

CFO

CFO

Job Brief The CFO will manage the accounting/finance processes and be highly involved in driving day to day operations, developing corporate strategy and managing risk, as well as providing general

Rebrand yourself! | Take on a new challenge!

Rebrand yourself! | Take on a new challenge!

Hyrje   Ribrandim i karrierës suaj do të thotë të rifokusoni rrugën tuaj profesionale dhe të përshtatni kualifikimet dhe ekspertizën tuaj me kërkesat e tregut. Risitë teknologjike, dinamika e ekonomisë, kërkesat

.Net Developer

.Net Developer

Smartwork is seeking .Net Developers with excellent analytical, programming and team working skills. Responsibilities Undertake complex tasks with limited support and supervision. Ensure that his/her tasks are escalated, within estimated

AX Consultant

AX Consultant

Smartwork is seeking AX Consultants with excellent analytical, communication and client facing skills. The most suitable candidates will work to configure, test, and provide analysis of Dynamics AX. He /She

AX Developer

AX Developer

Smartwork is seeking AX Developers with excellent analytical and team working skills. Responsibilities Undertake complex tasks with limited support and supervision. Facilitate understanding of tasks between Functional Consultants and Junior

NAV Consultant

NAV Consultant

Smartwork is seeking NAV Consultants with excellent analytical, communication and client facing skills. Responsibilities: Managing the implementation of NAV through the complete life cycle for national and international client by