1 – Hyrje ne SAP ABAP

Ne kete sesion trajtohet nje hyrje e pergjitshme persa i perket SAP ERP dhe ABAP, dhe me pas bazat e programimit ne ABAP, si per shembull: cfare duhet te kemi parasysh kur programojme ne ABAP, disa nga komandat baze ne ABAP, roli i Function Module dhe si perdoren, perdorimi i Forms, Includes, Transactions dhe ne fund nje shembull konkret per te praktikuar te gjithe konceptet e trajtuar.

There are 2 comments
 1. xhevo Mele

  Pershendetje!
  Kam deshire qe edhe un te jem pjese e ketij trajnimi!
  A mundem te marr edhe un pjese?
  Faleminderit,
  Xhevo Mele

 2. Blerand Hulaj

  I would like to be part of it.

Your email address will not be published. Required fields are marked *