1 – Hyrje ne SAP ABAP

1 – Hyrje ne SAP ABAP

Ne kete sesion trajtohet nje hyrje e pergjitshme persa i perket SAP ERP dhe ABAP, dhe me pas bazat e programimit ne ABAP, si per shembull: cfare duhet te kemi

2 – ABAP Dictionary

2 – ABAP Dictionary

Ne kete sesion trajtohet baza e te dhenave ne SAP, si eshte e ndertuar, cilet jane objektet perberes (Domain, Data Element, Table, Structure, View, Search Help, Lock Object etj.), si